Om oss

Hensons tvätt är marknadsledande inom tvätt av kapell, segel och förtält. Våra metoder och rengöringsmedel är väl beprövade och har utarbetats under de drygt tjugo år vi varit verksamma på marknaden.
Förutom tvätt och impregnering utför våra sömmerskor reparationer och lagningar av såväl tältduk som dragkedjor och fönsterrutor.

För att få ditt tält eller kapell tvättat kontaktar du oss via beställningsformuläret varefter vi skickar ut en transportsäck till dig. Du paketerar ditt tält eller kapell i säcken och skickar tillbaka med Posten.
sailFraktkostnaden är förbetald och debiteras senare på din faktura.

I enstaka fall kan kapell läcka efter tvätt och impregnering, det går inte att förutse och beror inte på felaktig impregnering utan kapellet behöver bli blött en gång för att fibrerna i kapellväven behöver svälla.

Om du vill kontrollera att ditt paket levererats till oss, så kan du gå in på Postens hemsida www.postnord.se och knappa in kollinumret som står på fraktsedeln du får tillsammans med tvättsäcken, så får du en bekräftelse på att vi mottagit paketet. Vi skickar även ut fortlöpande information under tvätt / reparationsprocessen till din e-postadress.

Om du hellre vill komma och lämna ditt tält / kapell hos oss så går det bra. Vi finns på Skalbanksvägen 6E i Uddevalla

 

Kom ihåg, en tvätt med impregnering förlänger livslängden på ditt tält eller kapell.

 

Vill du kontakta oss ber vi dig skicka ett mail för snabbast återkoppling

info@hensons.se